Wat zijn de tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor computerhulp in Elburg en omstreken? Wij houden van transparantie en vinden het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. De kosten worden altijd vooraf besproken en houden de klant in alle tijden op de hoogte. Voor de meeste computerproblemen vragen wij een vast bedrag, graag ontvangen wij dit bij de teruggave van jouw computer (als het probleem is opgelost).

DienstenKosten
Computer opschonen€50
Computer installatie€50
SSD-schijf upgrade± €150
Software installatieN.o.t.k.
Hulp op afstandN.o.t.k.

Bij een SSD-schijf upgrade schonen wij de computer ook op als dit nodig is. De prijs van een SSD-schijf upgrade kan afwijken i.v.m. de verschillende groottes van de schijf. De kosten worden dus altijd vooraf besproken, dus staat jouw probleem er niet bij? Neem dan gerust contact op! In de meeste gevallen spreken we een vaste prijs af en houden we ons daar ook aan.

Aan huis komen

Voor sommige klanten of problemen is het handiger dat we aan huis komen, dit is mogelijk en indien dit gewenst is kan je dit aangeven bij het maken van een afspraak.

Aan huisKosten
Startbedrag (het eerste uur)€60
Per halfuur (na eerste uur)€30
Voorrijkosten (buiten Elburg)€15

Wij helpen ook op zakelijk gebied

Naast het helpen van particuliere klanten helpen wij ook op zakelijk gebied. Dus heeft jouw bedrijf ondersteuning of computerhulp nodig? Worstelt jouw bedrijf met computerproblemen of willen jullie onderhoud bij een vertrouwd adres? Dan zit je goed bij ICT Service Elburg. Al vele klanten zijn je voor!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Meer informatie over de diensten die wij leveren?