Laat je computer upgraden met een SSD-schijf

Een SSD (Solid State Drive) is een nieuwe type harde schijf wat vele malen sneller werkt dan een traditionele harde schijf, wel 4 keer zo snel!

Als je nu een nieuwe laptop koopt zit er met alle waarschijnlijkheid al een SSD in, maar in jouw oude PC of laptop nog niet. Voor een relatief laag bedrag is jouw computer voorzien van een SSD-schijf en wordt jouw oude harde schijf gekloond, zodat je geen bestanden kwijt raakt. Geen nieuwe Windows installatie dus, waardoor je niet de helft kwijt raakt.

Je krijgt het beste effect met een SSD-schijf upgrade in combinatie met een opschoonbeurt. Je computer laten opschonen is al een goeie stap richting een snellere computer, maar dat overtreft niet een SSD-schijf upgrade.

Wat zijn de tarieven van een SSD-schijf upgrade?

De kosten van een SSD-schijf upgrade bedragen €150. De prijs van een SSD-schijf upgrade kan afwijken i.v.m. de verschillende groottes van de schijf. De kosten worden altijd vooraf besproken. Klik hier voor de overige tarieven voor bijvoorbeeld het opschonen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Je computer wordt er 4 keer zo snel van!
  • Alle bestanden blijven bewaard en worden gekloond.
  • Een goeie tussenstap voordat je een nieuwe computer aanschaft.
  • Juist geschikt voor wat ‘oudere’ computers.
  • Slim om te combineren met een opschoonbeurt.

Dit alles is opgelost binnen 1 á 2 dagen!

Wij hebben geen pand, maar doen alles thuis en werken alleen op afspraak. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend en zo gebeurd. Wij zijn gevestigd in Elburg, maar helpen je ook graag in de buurt zoals Oldebroek, ’t Harde, Nunspeet, Oosterwolde of in Doornspijk.