Meer over ons

ICT Service Elburg is ooit begonnen als hobby met het oplossen van computerproblemen, inmiddels zijn wij groter geworden en bieden wij de klant meer diensten aan. Onze diensten moeten klanten ontlasten en niet belasten, want ICT is namelijk voor de meeste mensen al ingewikkeld genoeg.

Alles wordt steeds digitaler, dit zorgt er ook voor dat er meer problemen ontstaan. Voor ons is dat dagelijkse kost en helpen wij je graag!

Wij hebben geen pand, maar doen alles thuis en werken alleen op afspraak. Wat is hiervan het voordeel? Een persoonlijke service in combinatie met betaalbare prijzen!

Overigens is het wel mogelijk dat wij aan huis komen bij de klant. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend en zo gebeurd. Wij zien er naar uit om ook jou als klant te helpen!

De klant staat bij ons voorop

Wij doen er alles aan om een vakkundige en snelle service te leveren, communicatie is hierin een belangrijke rol. Wij proberen de klant zoveel mogelijk te betrekken tijdens het proces. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is en het vraagstuk of probleem is opgelost.

Een goed functionerende computer vinden we steeds belangrijker in het hedendaagse leven. Niet iedereen heeft tijd en energie om zich in de technologie te verdiepen. Het is onze passie om de klant zo goed mogelijk te helpen. In computerproblemen zien we een uitdaging.

“ Een aanrader om door dit bedrijf jouw computer te laten opschonen. Al jouw wensen worden goed doorgesproken, er worden duidelijke afspraken gemaakt, goede adviezen gegeven, snelle service en zeer redelijke prijzen. Top bedrijf! ”

Particuliere klant

Sommige problemen zijn lastiger op te lossen dan de ander, elke keer komen we weer wat anders tegen. Een probleem roept vaak ook weer een nieuw probleem op.

Wie zit er achter ICT Service Elburg?

Achter ICT Service Elburg zit Christiaan Bruijnes, een jonge gedreven ondernemer met een rijke achtergrond in de ICT wat betreft studies. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Persoonlijk, klantgericht en kritisch.

Zaken doen op basis van vertrouwen

Tegenwoordig bewaren we onze data op de computer, die kunnen vertrouwelijk zijn. Daar gaan wij integer mee om, want wij vinden het belangrijk om zaken te doen op basis van vertrouwen. Jouw privacy nemen wij heel serieus.

Meer informatie over de diensten die wij leveren?